EL MISTERI DEL DRAC Y EL PITXER

Fa molts anys, al carrer de Paterna parlaven de la llegenda de l'antiga muntanya de Paterna. Yaiza,  l'amiga de Neus, Mrcos i Lucas tenia la cara pàlida. Estava molt nerviosa i emocionada perquè havia tingut la genial idea de d'anar a descobrir se la llegenda de l'antiga muntanya de Paterna era certa. Al principi, van pensar que no, però com que l'única decidida era Yaiza els va conèncer. La llegenda consistia en que un drac guardava molts diners en un pitxer situat en l'antiga muntanya del poble.

Al dia següent, van anar a investigar. El poble estava envoltat d'un muntó de gegants muntanyes i també hi havien moltes flors, totes elles perfumades. Després de caminar una llarga estona, tots es van cansar, tot i que eren molt atlètics. Malgrat el seu cansament, van posar un poc de voluntat i van arribar a una cova en la que vivia un gran drac.

                                           el drac era molt lluminios y no es podia veure molt be


Gràcies a la intel.ligència dels quatre van fer un perfecte pla:Yaiza va començar a distraure el drac i Marcos, Neus i Lucas entraren per d'arrere a la seua cova. Dins del pitxer hi havien molts diners, però també hi havia un comandament. Tristament, el drac es va adonar. Aleshores, Yaiza el va començar a molestar i gràcies a això aconseguiren donar-li a un boto del comandament. Descobriren que aquella bèstia no era un drac, era un robot! Es per això, que aconseguiren desconectar al drac-robot.

Finalment, els quatre amics van dividir els diners i tots van viure en una mansió gegant. Conte contat, conte acabat.

Comentarios

Entradas populares